Download onze brochure

Boodschap

Jan Morbee - Burgemeester

Vernieuwd, dynamisch en sterk team.

Ik ben fier dat ik jullie burgemeester mag zijn. De opvolging van onze memorabele burgervader Leopold Lippens verliep jammer genoeg niet vlekkeloos. Maar met een vernieuwd, dynamisch en sterk team dat werkt voor Knokke-Heist bouwen wij met Gemeentebalangen nu voort op zijn beleid. Hij blijft onze inspiratie.

De woelige periode die we hebben meegemaakt na het overlijden van Leopold Lippens heeft plaatsgemaakt voor rust en stabiliteit. Onze ploeg brengt mensen met ervaring samen met jongeren, een team waarin iedereen vooruit kijkt, in dezelfde richting. Wij staan met Gemeentebelangen voor een standvastige, innovatieve toekomst voor onze mooie badstad.

Gemeentebelangen is vrij, onafhankelijk en ongebonden. Wij leggen verantwoording af aan onze inwoners, niet aan politieke partijen. We willen dit zo houden. Wij hebben 40 jaar bestuurservaring, tot ieders tevredenheid. Wij staan garant voor een gezellig, veilig, sociaal en inclusief Knokke-Heist. Wij proberen elke dag opnieuw om Knokke-Heist nog aangenamer te maken voor iedereen. Ik wens jullie een leuke en gezellige zomer toe, met vooral veel zon.

Jan Morbee,
Burgemeester Knokke-Heist