Vanlerberghe Franky

 
E-mail franky.vanlerberghe.1971@gmail.com
Adres
Pinksterbloemhof 20, 8300 Knokke-Heist
Tel. 0497 31 17 57
 
  • 14 juli 1971
  • Pinksterbloemstraat 20
  • Gehuwd met Vannessa Denoyel
  • Trotse papa van Chloë en Maïté
  • Verantwoordelijke ACV-dienstencentrum regio Oostkust-Haven-Visserij
  • OCMW-raadslid
  • Lid Raad van Bestuur vzw Sociaal Atelier, vzw Diensten.Net, De Woonwinkel en t’Heist Best
  • Voorzitter jeugdopleiding KFC Heist
 
 

Groen en wit, de kleuren van mijn jeugd

Als kind heb ik uren doorgebracht op de velden van Stadion De Taeye. Naast de trainingen en wedstrijden, speelden we met veel vrienden voetbaltornooitjes van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Van pre-miniem tot kapitein van het eerste elftal in het provinciale voetbal en later als jeugdtrainer doorliep ik bijna alle rangen binnen de vereniging. Vandaag ben ik de fiere en gedreven jeugdvoorzitter van KFC Heist. We willen een club zijn waar iedereen zijn plaats heeft. Spelen is belangrijker dan winnen, want samen spelen is het mooiste wat er is. Iedereen heeft immers talenten en daar moeten we gebruik van maken en in de verf zetten.

We zijn fier op onze mooie sportplek met perfecte velden, geroemd door vele topploegen. Buiten voetbal zijn er natuurlijk nog veel sporten waar onze gemeente een uitstekende accommodatie ter beschikking stelt of mogelijkheden schept. Onze gemeente is trouwens bij uitstek een sportieve gemeente. De initiatieven van de sportdienst zijn een drijfveer om velen aan het sporten te zetten.

Als gewezen Prins Carnaval ligt het verenigingsleven mij nauw aan het hart. Verenigingen zijn het cement van onze samenleving en ze creëren verbondenheid. We kunnen de vele vrijwilligers niet voldoende in de bloemetjes zetten. Carnaval in Heist is nog steeds een spontaan volksgebeuren en dat moet zo blijven.

Knokke-Heist zet ook in op actieve tewerkstelling en daar wil ik mijn beroepservaring ten dienste stellen. Ik ben ook gelukkig met de initiatieven van de gemeente om betaalbaar wonen verder mogelijk te maken via de Woonwinkel en ‘t Heist Best. Zo kan iedereen die onze gemeente lief is zijn plaats vinden.

Via de groep Gemeentebelangen wil ik mij de volle 200% inzetten om van Knokke-Heist een plaats te maken waar het aangenaam vertoeven is.

 
afbeelding-Vanlerberghe Franky
Deze kandidaat delen