Van Lersberghe Yentl

 
E-mail yentl.van.lersberghe@telenet.be
Adres
Halve Maandreef 14, 8300 Knokke-Heist
Tel. 0494 24 17 87
 
  • 19 juni 1996
  • Halvemaandreef 14
  • Dochter van Frank Van Lersberghe & Kristel Rabaey
  • Regionaal stafmedewerker buitenschoolse kinderopvang bij VVSG
  • Master in de Bestuurskunde en het Publiek Management - Universiteit Gent
  • Hobby’s: triathlon en Ju-Jitsu
  • Oog voor: betaalbaar wonen, lokale economie en jeugdbeleid in al haar facetten
 
 

Creatief denken en handelen met het oog op de toekomst!

Ter hoogte van de nieuwe balkonrotonde in Westkapelle zie je in de mooie tuin van Ghekiere Landscaping het prachtige grote stalen kunstwerk “Proud” van de Belgische kunstenaar William Roobrouck. Deze creatieveling maakt alles wat hij bedenkt zelf omdat hij het kan en omdat hij het graag doet.

Ik maak er mijn beeld van. Het “fier” zijn, zoals de figuur van de beeldhouwer vol vertrouwen haar hoofd opricht naar de toekomst.

Ik heb het geluk gehad te kunnen opgroeien in een rustige groene wijk op een steenworp van deze plaats. Een fantastische plek in onze unieke gemeente. Knokke-Heist, mijn bakermat, waar ik over de jaren heen meer en meer fier op geworden ben.

Hier zou ik graag blijven wonen en leven. Dat moet en kan mogelijk zijn als we er samen aan werken en zoeken naar mogelijkheden voor nu en later. Ik wil dan ook graag mijn schouders zetten onder projecten rond betaalbaar wonen zodat jongeren zich verder in onze mooie gemeente kunnen vestigen.

Als pas afgestudeerde master in “de bestuurskunde en het publiek management” heb ik geleerd om maatschappelijke thema’s met open kijk en ruim inzicht aan te vatten.

Als jonge kandidate heb ik nog veel te leren, maar weet ik dat anderen ook van mij kunnen leren. Ik wil me dan ook inzetten. Omdat ik het kan en omdat ik het graag doe.

 
afbeelding-Van Lersberghe Yentl
Deze kandidaat delen