Van Caeyzeele Olivier

 
E-mail ovancaeyzeele@dela.be
Adres
Natienlaan 85/11, 8300 Knokke-Heist
Tel. 0485 88 80 06
 
  • 23 mei 1972
  • Natiënlaan 85/11
  • Opgegroeid in Damme, bewust gekozen voor Knokke-Heist
  • Verpleegkundige en Licentiaat in de Medisch-Sociale Wetenschappen (KUL)
  • Uitvaartondernemer bij Bleyaert
  • Enthousiast lid van sport- en sociale verenigingen in Knokke-Heist
  • Wat ik graag doe: luisteren en organiseren
  • Wat ik graag geef: respect, beschikbaarheid en geborgenheid
  • Wat ik wil verdienen: vertrouwen
 
 

Ik maak er mijn hoofd leeg en pitch en put mijn batterijen vol

Kan een gemeente zich nestelen in je bloed? Soms ervaarde ik als kind in Damme een zilte toets in de wind. Die gaf mij energie en de zekerheid dat ik ooit zou kiezen voor een woonplaats dicht bij de zee, in Knokke-Heist. Vanaf mijn veertiende deed ik er vakantiejobs in het A.Z. Ter Linden. Het heeft mijn liefde voor onze gemeente aangewakkerd én mijn studiekeuze bepaald.

Knokke-Heist is een inspirerende plaats om te werken en te ondernemen omdat het ook de ideale plek is voor ontspanning. Nergens combineer je een strandwandeling beter met kunst, een jogging met natuur, een fietstocht met geschiedenis … En natuurlijk is er ook de golfclub: omringd door natuur en groen zich concentreren op de volgende slag, een nieuwe uitdaging ... Ik geniet er niet alleen van het spel, maar ook van de sociale contacten.

Volgens golfprofessional Peter Jacobsen is golfen fascinerend omdat het de gang van het leven weerspiegelt: hoe je de vorige keer ook hebt gespeeld, je moet steeds terug naar de afslagplaats, je moet er steeds weer iets van maken.

De zin om van het leven een boeiend en betekenisvol parcours te maken, heeft mij getriggerd om mij politiek te engageren. Knokke-Heist, als plaats en als gemeenschap, geeft mij zoveel dat ik iets wil terugdoen.

Wat volgens mij het recept is van de uitstekende leefkwaliteit van onze gemeente? Goede banden met en tussen onze inwoners, onze bezoekers, onze zo belangrijke vrijwilligers en het hele sociaal-maatschappelijke, sportieve en economische weefsel.

Samen maken we Knokke-Heist bijzonder.

Ik voel het zo goed bij ieder huisbezoek: wie hier leeft, is trots op zijn thuis. In een snel evoluerende maatschappij dat fiere, warme gevoel elke dag helpen voeden, is mijn droom en mijn engagement.

 
afbeelding-Van Caeyzeele Olivier
Deze kandidaat delen