Seurynck Katrien

 
E-mail immolock@skynet.be
Adres
Kustlaan 30, 8300 Knokke-Heist
Tel. 0495 82 15 70
 
  • Kustlaan 30
  • Immo Lock, zelfstandige makelaar alsook expert/schatter en EPC‘er
  • Zot van viervoeters en in het bijzonder honden
 
 

Bij mij voelt elk dier zich direct thuis

Locky is mijn beste vriendin, en je zult ons bijna altijd samen zien. Samen uit, samen thuis. Samen in mijn immokantoor langs de Kustlaan.

Geregeld breng ik een bezoekje aan het dierenasiel naast de oude verbrandingsoven. Daar geef ik een beetje warmte en gezelligheid aan een dier dat wacht op een nieuw baasje. Je weet niet hoeveel plezier dat doet als het hondje naar je kwispelt, of de poes zich tegen jouw vleit. Je voelt dat het dier gelukkig is met het beetje aandacht, de aai, het kopjekrabben, … Op de foto staat naast mijn Locky, ook de kleine Max. Zowel Locky als mezelf waren direct goeie vrienden met Maxje. Maar ik heb jammer genoeg niet de mogelijkheid om ieder dier op te vangen. Er zijn altijd dieren die graag geadopteerd worden.

Binnenkort starten de werken om van dit dierenasiel een nog betere plaats te maken. Onze gemeente heeft een hart voor dieren.

Voor mij, en voor velen, is een huisdier een stuk gezelligheid, liefde. Denk maar aan het liedje ‘de goudvis’ van Senne Guns over een eenzame oude vrouw “En als ze iets wil zeggen, geraakt ze ‘t ook wel kwijt - Aan haar goudvis van eenzaamheid”.

Ook in woonzorgcentra en ziekenhuizen zou het mogelijk moeten zijn dat patiënten op geregelde momenten hun huisdier kunnen knuffelen.

Aan het UZ Jette is een proefproject gestart dat ik met veel interesse volg. Het is ook belangrijk dat er mogelijkheden zijn om de dieren op te vangen indien nodig.

In onze gemeente zijn er gelukkig veel mogelijkheden van wandelen met de hond. De meeste hondenbezitters ruimen alles mooi op. Gelukkig maar. Een loopweide voor honden zou nog een plus zijn, maar ik weet hoe moeilijk dat te realiseren is.

Als lokale handelaar is de middenstand voor mij natuurlijk superbelangrijk. Ik probeer zoveel als mogelijk projecten mee te dragen zodat onze gemeente een uitstekende werk- en shopgemeente mag zijn en blijven. En daar draag ik met mijn ervaring graag een steentje bij, met uw hulp natuurlijk.

 
afbeelding-Seurynck Katrien
Deze kandidaat delen