De Plecker Kelly

 
E-mail info@hoteltekoop.be
Adres
Logboek 18, 8300 Knokke-Heist
Tel. 050 68 91 40
 
  • 22 augustus 1980
  • Logboek 16
  • Gehuwd met Dieter Waeghe
  • Moeder van 3: Ruben (11), Thomas (9) en Vincent (6)
  • Vastgoedmakelaar
  • Lid van Markant, medeoprichter van Best Pittig Knokke-Heist, oud-lid JCI, actief in muziek, ondersteunende mama bij de hobby’s van de kinderen
  • Ruime politieke interesses: alles in het teken van “365 dagen goed leven en vertoeven in Knokke-Heist”. Versterken van lokale handel, en het exclusief karakter van onze gemeente. 
  • Verwelkomend voor tweede verblijver en toerisme, respect en veiligheid voorop.
  • Kernwoorden: authentiek, oprecht en ondernemend.
 
 

Het Zwin, eeuwenoud en wondermooi

Het Zwin is een mooie metafoor voor vroeger, nu en later. Het blijft steeds veranderen en past zich aan nieuwe invloeden. Dat is toch wat we als mens ook nastreven? Eén blik op het klank-, kleur- en lichtspel van deze natuurlijke habitat, en alles lijkt plots heel eventjes perfect.

Het is een omgeving waar heel veel herinneringen gemaakt werden en worden. Eerste fietstocht, eerste schoolreis, eerste communiefeest, ravotten in het landschap en de bunkers, first date, wandelen met vrienden en familie, zalig genieten met de paarden, tot de eerste uitstap met mijn pasgeboren zoontjes. Het is mijn place-to-go bij het joggen, maar ook op momenten dat er even moet nagedacht worden, bij verdriet en vooral ook bij geluk.

Ik reis heel graag en ben steeds op zoek naar nieuwe unieke plaatsen in de wereld. Maar het Zwin is en blijft mijn favoriete plek, mijn thuis.

Ik ben een product van onze gemeente. Een geboren, getogen en onwaarschijnlijk fiere Knokke-Heistenaar. Ik woon momenteel in Heist, groeide op in Duinbergen maar bracht heel veel tijd door bij mijn grootouders in de omgeving van de Apollo XI-laan en Jan Devischstraat. Als kind vertoefde ik vaak in onze muziekacademie. Omdat stilzitten geen optie was werd er ook veel gesport: tennis (al was dat moeilijk zonder balfeeling), karate, paardrijden, windsurfen (of beter gezegd in het water liggen).

Ik ben onlosmakelijk verbonden met Knokke-Heist en wil er alles aan doen opdat mijn kinderen dat ook zijn. Politiek werd mij met de paplepel ingegeven door mijn vader Hugo De Plecker. Gemeentepolitiek heeft me steeds erg geïnteresseerd en gefascineerd. Het was dan ook een logische keuze voor mij om me te engageren voor onze unieke badplaats.

 
afbeelding-De Plecker Kelly
Deze kandidaat delen