Costers Nadine

 
E-mail nadinecosters@outlook.be
Adres
Alfred Verweeplein 14/42, 8300 Knokke-Heist
Tel. 0475 59 87 22
 
  • 16 juli 1971
  • Alfred Verweeplein 14/42
  • Gehuwd met Bruno de Wispelaere
  • Moeder van Jeroen (19) en Pauline (18)
  • Huisarts
  • Lid van De Hanze
  • Lid van het ethisch comité van Zeno
 
 

Alfred Verweeplein

Het Alfred Verweeplein, genoemd naar de uit Brussel afkomstige pre-impressionistische kunstschilder en etser van de Knokse Schilderskolonie en bekend voor zijn afbeeldingen van dieren en landschappen. Hier leef ik. In het kloppend hart van Knokke, waar altijd animatie is. De markt op woensdag, de kermis, de ijspiste in de Kerstperiode,… Waar jong en oud, toerist en inwoner elkaar ontmoeten.

Hier werk ik. Mijn praktijk is gelegen om de hoek, in de Piers de Raveschootlaan. Voor mijn huisbezoeken ruil ik steeds vaker de auto in tegen mijn vertrouwde stalen ros. Zo volg ik ook zelf het advies dat ik aan mijn patiënten geef om meer te bewegen en doe ik bovendien een duit in het zakje van een gezonder leefmilieu. Gezondheid is uiteraard een te koesteren kapitaal. Daarom is een goeie zorginfrastructuur van primordiaal belang. 

Ik ben mede-oprichtster van het overlegplatform Samenwerkings-initiatief Thuiszorg (SIT), nu omgevormd tot Samenwerkingsinitiatief Eerstelijnsgezondheidszorg (SEL), gericht naar de zorgbehoevenden en hun omgeving, met als doel de kwaliteit van de zorg rond de individuele patiënt te optimaliseren.

Sociaal engagement, luisterbereidheid, netwerking en werkijver zijn maar een paar elementen die me karakteriseren. Mijn interesse gaat hoofdzakelijk uit naar woonbeleid, onderwijs en een degelijke ouderen- en jongerenzorg. Zoals Alfred Verwee, die samen met zijn vriend en leerling Paul Parmentier onze kustplaats in de kijker zette, wil ik me inzetten voor de verdere uitbouw van onze gemeente.

 
afbeelding-Costers Nadine
Deze kandidaat delen