Bodyn Olivier

 
E-mail info@wijnenbodyn.be
Adres
Polderstraat 70, 8300 Knokke-Heist
Tel. 0486 51 59 45
 
  • 28 juni 1982
  • Polderstraat 70
  • Papa van Amélie Bodyn, geboren op 20 september 2017
  • Zelfstandig, zaakvoerder bij Wijnen Bodyn
  • Reeds actief in politiek van 2007 als OCMW raadslid en gemeenteraadslid sinds 2011 
  • Actief in verschillende verenigingen en wijnclubs zoals de Vlaamse Sommeliers
  • Reizen, uit eten gaan, moestuinieren, met vrienden iets drinken, …
 
 

Het strand, de plek waar ik echt tot rust kan komen

Het strand kan je niet wegdenken in een kustgemeente. Het is dan ook voor Knokke-Heist een grote troef. Iedere keer als ik er kom ben ik onder de indruk van de schoonheid. We mogen terecht fier zijn dat wij het mooiste strand van onze Vlaamse kust hebben.

Ik kom er regelmatig, privé of professioneel. Het is altijd boeiend om de verhalen te horen van klanten die een zaak rond of op het strand hebben. Ze kunnen met zoveel enthousiasme vertellen hoe gelukkig hun klanten zijn in onze badstad.

Maar daarnaast is het één van de weinige plekken waar ik echt tot rust kan komen. Nu nog meer met onze kleine aan de cabine. 

Amélie zien spelen in het zand, of op één van de mooie speelpleintjes maakt mij direct de gelukkigste mens op aarde. Maar ook samen met vrienden en familie of eens helemaal alleen zijn momenten om te koesteren. Dan kan je de batterijen helemaal terug opladen. De dag afsluiten in één van de kwaliteitsvolle horecazaken of beachbars met een hapje of een drankje maakt je dag af.

We moeten blijven inzetten op onze strand en dijk als toeristische troef en dit niet alleen in de zomer. Ook daarbuiten is onze gemeente de moeite waard, en is genieten dagelijkse kost.

 
afbeelding-Bodyn Olivier
Deze kandidaat delen